info at carwashusa dot nl

Carwash USA is nu geopend tot 18:00 uur

home
Carwash USA Maastricht
 
Beeldmerk Carwash USA Maastricht

 Coronavirus Update      

De autowasstraat is gewoon OPEN !

Ondanks het Coronavirus kunt u uw auto gewoon bij ons laten wassen tijdens de  normale openingstijden. Uiteraard hanteren wij hierbij de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Om u als klant en onze medewerkers zo optimaal mogelijk te beschermen hebben wij onze werkwijze wel moeten aanpassen. Wij rekenen op uw begrip voor deze maatregelen en hopen dat u veilig en gezond bent en blijft! Uw Carwash USA Team.

 
Gewijzigde drooghandeling i.v.m. CORONA.
Om besmetting met het Corona virus te voorkomen mogen onze medewerkers de deurrandjes van uw auto niet meer drogen. Wij vragen u daarom vriendelijk:
  1. Uw auto NIET in de droogruimte te laten staan.
  2. ZELF de deurrandjes te drogen met een handdoekje of papier (indien gewenst).
  3. Gepaste afstand (minimaal 1 ½ m) tot de andere klanten te houden.

 

Over Super Soft Carwash USA

 

Welkom bij Carwash USA, waar de modernste wastechnieken worden gekoppeld aan uitstekende persoonlijke service. Dit merkt u niet alleen aan uw superschone auto, u merkt het zeker ook aan de manier waarop wij u ontvangen en begeleiden.

Voor een optimaal resultaat wordt alléén bij Carwash USA uw auto handmatig voorgewassen en nagedroogd, superzacht vilt streelt uw auto dus: Wassen als met de hand maar dan véééél beter. Indien u liever niet in uw auto blijft zitten zetten wij hem graag voor u op de band en volgt u uw auto via de naastgelegen wandelgang. Stofzuigen is voor al onze klanten gratis.

Ons motto is: "Wij specialiseren ons in tevreden klanten!" en laten u dit graag zien bij Carwash USA.

Naar website Carwash USA