info at carwashusa dot nl

Carwash USA is nu geopend tot 18:00 uur

glansprotector
Carwash USA Maastricht
 
Beeldmerk Carwash USA Maastricht

GlansProtector Gold

Zonder onderhoud wordt zelfs de beste lak een keer lelijk. Niet alleen schadelijke stoffen van industrie en het straatverkeer of de beroemde "zure regen" zorgen hiervoor. Ook valt er af en toe iets uit de lucht: vogelpoep, uitwerpselen van bijen en bladluizen en ook hars van de bomen. In contact met water en UV straling kunnen deze agressieve "lakbedervers", niet anders dan zuren en logen, op onbehandeld lakwerk reeds na korte tijd blijvende sporen achterlaten.

GlansProtector Gold versterkt de glans van de lak maar bovenal beschermt het de lak tegen aantasting door vuil. Een duurzame polymeer coating, micron dun en onzichtbaar, zorgt hiervoor. De coating is spiegelglad en zorgt daardoor voor een diepe glans zonder te polishen. Ook wordt het materiaal langdurig waterafstotend. U ziet het direct!

GlansProtector Gold is ontwikkeld volgens Zwitserse technologie. Veilig voor materiaal, milieu en uzelf. Het kan worden toegepast op alle harde materialen, glas, lak, kunststof etc. UV resistent, tegen zuren tot PH 11, pekel en temperaturen van -40 tot +280 C.

Een optimale bescherming verkrijgt u door minimaal 1 keer per maand de GlansProtector Gold behandeling te herhalen. GlansProtector Gold (GPG) is te combineren met elk programma van Carwash USA en kost slechts € 2,95.

Het resultaat!

Direct een zichtbaar diepe glans, door de sterke licht reflectie. De polymeer coating zorgt ervoor dat nieuw vuil niet meer kan hechten in de poriën van lak, kunststof en glas. De lak blijft langer in nieuw staat. En ….. autorijden bij regen wordt veiliger door 100% beter zicht door de ramen.

Naar website Carwash USA